Sanie aluminiu pliabila - Pret 190 lei + TVA

sanie aluminiu pliabila alsacian urban

SANIE ALUMINIU PLIABILA ALSACIAN, Pret 190 lei + TVA

 
DimensiunI Sanie   90 x 37.5 x 24cm (Lx l x h)
Dimensiuni Sanie Pliata   90 x 10.5 x 40 cm (Lx l x h)
Greutate   3.2 kg
Greutate maxima utilizatori   80 kg
Material   Aluminiu
Ambalata in cutie de carton   Greutate totala cu ambalaj 3.9 kg
Pentru   Fete si baieti
Cutia contine   Sanie
Numar persoane   1 persoana
Functii   Pliabila, Design ergonomic, Maner

     COMANDA ACUM !  


Sanie Aluminiu Pliabila - Alsacian / Urban [UM01-SAL]

Sania este realizata din aluminiu. Sania este realizata din aluminiu, este prevazuta cu sistem de pliere pentru reducerea volumului, simplitate la transport si gata de joaca. Este o sanie usoara, cu dimensiuni optimizate pentru a fi transportata usor de copii la joaca. Schiurile saniei si toate elementele de rezistenta ale saniei sunt realizate din aluminiu, vopsit in camp electrostatic. Este o sanie rezistenta si fara probleme de coroziune sau rugina in timp, asa cum stiti aluminiul nu rugineste. Schiurile sunt prevazute cu elemente de protectie din plastic pentru o alunecare usoara.

Sania este pliabila. Sania este realizata din aluminiu, este prevazuta cu sistem de pliere pentru reducerea volumului la transport si gata de joaca. Sistemul de pliere este metalic, prevazut cu tija metalica, surub si fluture. Pentru pliere nu este nevoie de niciun un fel de scule. Trebuie doar insurubat fluturele.

Partea orizontala de sezut este realizata din material textil impregnat cu pvc. Partea pe care sa sta este realizata din textil pe cadru metalic intins pe cadrul metalic de aluminiu.

Pret 190 lei + TVA
Cantitate minima de vanzare: 1 buc