Producator de calendare si agende ALSACIAN® 2024.
DESPRE NOI

Alsacian Group este proprietarul ALSACIAN®, marca protejata in Uniunea Europeana. De la an la an, produsele ALSACIAN® sunt mai apreciate, milioane de calendare, agende, pixuri, memory flash-uri, promotionale, pungi de hartie si cutii personalizate, ajung in Bucuresti, Constanta si toate zonele tarii.

Alsacian Group - Fabricat in Romania
In acest an am pregatit o gama mai larga de modele, stocuri mai mari si flexibilitate sporita.
Echipamente moderne, inovatii proprietare deja incorporate in proiecte de inventii fac din produsele ALSACIAN® un atu in privinta pretului si calitatii.
Procesul de productie respecta standardele internationale privitoare la calitatea produselor, calitatea muncii si mediului inconjurator, fiind in conformitate cu ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001.

Distribuitori | Facilitati pentru agentii
- oferim reduceri cuprinse intre 10 si 20%
- oferim transport gratuit pentru produsele livrate de la anumite cantitati
- punem la dispozitie cataloage si mostre
- comenzile se pot lansa fara sa fie nevoie de autentificare prin calculatii de pret online
- punem la dispozitie agentiilor si firmelor revanzatoare portal neutru pentru clientii dvs

Comunicare orientata catre client
- acces permanent online
- calculatoare de pret online
- negocieri automate de pret online
- personal disponibil telefonic

Produsele din Colectia ALSACIAN® 2024 sunt gata sa faca parte din oferta oricarei agentii si din pachetul de promotionale al fiecarei companii. Pe tot parcursul anului va asteptam si cu alte produse pentru largirea perioadei de colaborare.

99,8% clienti multumiti

Producem calendare triptice, calendare cu imagini cu 6 si 12 file, de birou si de buzunar din anul 2000;
- producem si calendare personalizate integral (fila cu fila) cu imaginile dvs;
- oferim reduceri pentru agentii si revanzatori;
- oferim servicii de grafica;
- transportul produselor este gratuit pentru comenzi mai mari;
- respectam termenele de livrare.

Mesaje de la clienti:
- "... am oferit calendare de birou an de an, apoi le-am vazut tot timpul anului expuse in birouri; consider ca este o forma de reclama foarte ieftina raportat la timpul de expunere"
- "... am avut incredere si totusi aveam oarece emotii, caci era prima oara cand lucram impreuna. Ati reusit sa ne surprindeti: excelente calendare!!!";

- "... comandam calendare pentru intreaga retea: SUA, Norvegia, Portugalia, Polonia, Romania, Singapore si Ucraina. Suntem foarte multumiti si revenim an de an. Succes in continuare."
- "... pana sa lucram cu voi, cea mai ieftina solutie era Metro si Selgros, dar calitatea lasa de dorit, iar la personalizare... foarte prost. Chiar am vazut calendare si agende in standurile lor acum cateva zile (noiembrie ). ... calendare fara carton pe spate, fara cursoare, hartie de imprimanta... iar preturile mari. Ca de obicei: 800 calendare triptice pliate albastre si 200 XL pana pe 4 noiembrie."
- "... apreciem calendarele de perete cu imagini 6 file. Pana sa lucram cu voi comandam numai calendare cu 12 file. Imaginile sunt foarte vii si suntem incantati. In general suplimentam comanda si cu calendare de birou cu 12 file si este OK."
- "... avem un buget mai scazut decat in alti ani. Vom face mai putine calendare, dar mentinem calitatea: calendare de perete si de birou personalizate pe fiecare fila."
- "... anul acesta am comandat mai devreme si sunt incantat ca am achizitionat calendarele si blocnotes-urile la un pret sensibil mai mic. Va multumesc de telefon ca m-ati informat asupra promotiei, voi reveni mai devreme anul viitor."
- "... asa cum stiti, an de an comand doar calendare de buzunar. Si in acest an vreau aceeasi cantitate. V-am trimis imaginile, astept sa ma sunati cand sunt gata."

 

Va multumim tuturor pentru increderea acordata.